sebenarnya saya isteri dia review » 0

Summary sebenarnya saya isteri dia

sebenarnya saya isteri dia review » 0 ç [Download] ➼ sebenarnya saya isteri dia By Zura Asyfar – Berkingmad.co.uk Cinta pertama tidak semestinya akan bersatu walaupun masing masing berjanji untuk hidup bersama Itulah yang terjadi pada Syafa Aira dengan Farish Adryan Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universit Cinta pertama tid[Download] sebenarnya saya isteri dia By Zura Asyfar Berkingmad.co.uk Cinta pertama tidak semestinya akan bersatu walaupun masing masing berjanji untuk hidup bersama Itulah yang terjadi pada Syafa Aira dengan Farish Adryan Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universit Cinta pertama tidak semestinya akan bersatu walaupun masing masing berjanji untuk hidup bersama Itulah yang terjadi pada Syafa Aira dengan Farish Adryan Cinta yang pernah dipupuk sejak zaman universiti lagi akhirnya terputus di tengah jalan apabila Farish bertekad untuk memutuskan hubungan itu lantaran satu peristiwa hitam yang terjadi pada satu majlis yang sebenarnya saya PDF or dihadiri oleh mereka berduaCadangan ibu kepada Farish iaitu Datin Farizah untuk berkahwin dengan adik lelaki itu terpaksa diterima dengan reda walaupun dia tahu yang mungkin perkahwinan itu tidak menjanjikan bahagia Dia terpaksa dalam rela demi sebuah harga diri.

Zura Asyfar ☆ 0 characters

Nak dapat tengok filem macam ni untuk hari pertama Biasa kan full seat je – Syafa AiraYe ke Atau awak risau takut saya pergi dating dengan orang lain – Firash ArshadDan kala rasa sayang dan cinta mula hadir ada saja dugaan yang datang menimpa Kehadiran abang tiri dan adik tirinya yang tidak disangka sangka mengeruhkan rasa cinta yang mula terbina Syafa akhirnya pergi membawa diri dengan hati yang terluka Firash jadi nanar Hidupnya serba serbi tidak kena Bagi Firash Syaf adalah anugerah terindah di dalam hidupnya Dia sanggup untuk berbuat apa saja demi mendapatkan kembali kepercayaan dari isterinya ituSiapa nak tidur atas riba awak Please lah Tak ingin pun – Syafa AiraBetul ke tak ingin Dulu okay aje sampai lenguh paha saya nak menanggung kepala awak Takkan awak dah lupa kut – Firash ArshadNamun apakah cinta mereka akan kembali bersatu Bagaimana pula dengan kisah adik beradik tiri Firash Dan apakah bahagia akan terus menjadi milik mereka..

characters ´ PDF, DOC, TXT or eBook ☆ Zura Asyfar

sebenarnya saya isteri diaDan rasa kasih terhadap Datin FarizahAku buat semua ni kerana mama Dan kau tu sepatutnya bersyukur sebab aku selamatkan maruah kau – Firash ArshadYa aku tahu Firash Sepatutnya aku bersyukur sebab kau sudi kahwin dengan aku – Syafa AiraLaluan untuk mengharungi sebuah perkahwinan tanpa cinta bukanlah sesuatu yang mudah buat Syafa Aira Kehidupannya sebagai isteri langsung tidak dipedulikan apatah lagi perkahwinan mereka dirahsiakan atas permintaan Firash Namun dia reda kerana kesibukan lelaki itu masih bergelar pelajar walaupun setiap kata kata sinis yang terbit dari mulut Firash ditelan dengan rasa terbuku di dalam hatiSemuanya mula sedikit demi sedikit berubah apabila kawan baik serta abang sepupu kepada Firash cuba untuk mendekati Syafa dan kala itulah Firash mula menyedari yang dia sudah mula menyayangi isterinya ituKenapa pulak tak nak ikut Boring giler saya duk kat rumah tu Ada baiknya ikut awak pergi tengok wayang Lagipun bukan senang.

sebenarnya saya isteri dia review » 0 .

10 Comments on "sebenarnya saya isteri dia review » 0"

  • Nurhidayah Farhanah

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri diaim sorry i had to give up on this book i had to i already half through almost 700 page i surrendered i couldnt deal with it here are some my complaints about this bookthe story was as cliche as ever very common in the Malay novel world about force marriage dont get me started with the raining scene that is so Korean drama muchi know it's just a figment of the author imagination but i felt the book was very unrealistic sometimes there are times i feel the storyline was a bit sloppy and mediocrewhat's up with this car accident almost entire book must have car accident Does the author trying to get her main characters killedthe mode of narration was very confusing the author like to jump from one scene to another i got mixed up so many timesthe main character Syafa Aira was freaking annoying she was timid selfless and there were times she couldnt stand up for herself i thought she was a weak character and very irritating somet


  • Hjh Lin

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri diaSo sweet So romantic Luv it so much Want to own the book so I can read it again n again But out of stock


  • Fitrah Augusto

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri diaOh gosh TOO MUCH I bet many people out there would go for this kind of booksRedundancy that suffocates the brain with the whole all out of this world romance concept


  • Fatin Roslaile

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri diaThis book is sweet If u want to know please watch the drama It's thrilling and exciting


  • Syra

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri dialove it


  • Suhailah Iskandar

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri diaok Confession I read this book bcoz I really like Izzue's character in the drama Izzue is one of those actors that had got me reading through all the novels that he had got


  • &

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri diaIt was a nice book to read Expected cliche but in a good way I suppose


  • Khairun Nisa

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri diaIt's really awesome


  • Rina Rain

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri diahard to accept the husband younger than herbut nice flow


  • Ain Nadhirah

    sebenarnya saya isteri dia review » 0 sebenarnya saya isteri diaI like this bookit's great