review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB

Free download Setia Hujung Nyawa

review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook, PDF or Kindle ePUB ð ➽ [Reading] ➿ Setia Hujung Nyawa By Fatin Nabila ➲ – Berkingmad.co.uk Pengantin perempuan lari Zain Hakimi panasaran Seseorang perlu menggantikan tempat Sofea demi maruah keluarga Datin Adibah kalut mencari bakal menantu bidan t[Reading] Setia Hujung Nyawa By Fatin Nabila Berkingmad.co.uk Pengantin perempuan lari Zain Hakimi panasaran Seseorang perlu menggantikan tempat Sofea demi maruah keluarga Datin Adibah kalut mencari bakal menantu bidan terjunnya Kala terpandang Ersalina Imani ha Pengantin perempuan lari Zain Hakimi panasaran Seseorang perlu menggantikan tempat Sofea demi maruah keluarga Datin Adibah kalut mencari bakal menantu bidan terjunnya Kala terpandang Ersal.

Free read ↠ eBook, PDF or Kindle ePUB ☆ Fatin Nabila

Ina Imani hatinya terus terpaut Gadis itu segera dilamar Haliza menerima lamaran untuk anak gadisnya atas sebab tertentu Juga demi menyelamatkan maruah keluarga Ersalina terpaksa rela Dia dinikahi Setia Hujung MOBI : Zain yang langsung tidak mencintainya Namun status isteri membuahkan kasih yang bukan sedikit Zain cuba menyemai cinta untuk si isteri Apatah lagi Ersalina terlalu baik melayaninya Lalu kasihnya melimpah di hati Kala berhasrat menyambu.

Fatin Nabila ☆ 7 Free download

Setia Hujung NyawaT cinta Ersalina isterinya disahkan mengandung Sedangkan dia belum pernah menyentuh isterinya itu Kepedihan ini amat dalam lukanya Ersalina merelakan kemarahan dan amukan Zain Bibirnya tetap tersenyum biarpun hati luka dilapah Sewajarnya hukuman ini diterima kerana memang dia bersalah Tekadnya untuk setia pada Zain takkan dicalar walau apa pun yang terjadi Dia ingin setia hingga ke hujung nyawaNovel Setia Hujung Nyawa ini telah diadaptasi ke drama televisyen dengan tajuk yang sama..

review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Fatin Nabila dilahirkan pada Feb­rua­ri Anak pertama daripada dua beradik ini merupakan anak jati Terengganu yang amat meminati bidang penulisan Sejak sekolah rendah lagi Fatin sudah berjinak jinak dalam bidang yang digemarinya ini Begitupun bekas pelajar Sekolah Menengah Merchang ini tidak pernah menyimpan hasrat untuk bergelar penulis kerana cita citanya Setia Hujung MOBI :☆ lebih menjurus pada bidang ke.

10 Comments on "review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB"

  • Nonieღserenity2bliss

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaSuka Ersalina dengan Zain Dorang sangat cute and sweet Time masa marriage dorang tengah happy dorang sangat romantic especially Zain yang tahu isteri dia masih belum bersedia menjadi isteri Yerlah baru habis SPM and anak manja Masuk ke dapur pun jarang Tapi Lina tekad nak menjadi isteri yang baik So demi husband dia rajinkan diri masak untuk Zain Zain pun sangat understanding Masakan yang tak sedap pun dia akan kata sedap Tapi time masa dah saling mencintai Zain dapat tahu yang Lina keguguran anak Dia rasa tertipu kerana Zain tak pernah pun sentuh Lina Daripada sayang dan kasih perasaan Zain bertukar menjadi marah dan benci Hari hari dia maki Lina Tapi Lina diamkan saja sebab dia tahu dia salah Zain pun sebenarnya dalam rasa marah masih sayangkan Lina Nak terima semula maruah dia sebagai lelaki bagai dipijak pijak Nak lepaskan Lina tak sanggup


  • Gobokairina

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaAku baca kerana penangan drama adaptasi di TV3 Bila menyelak setiap helaian aku simpulkan dramanya memang terlebih gula Agak berbeza dengan plot sebenar yang dikarang oleh penulis Bertuahnya menjadi Ersalina Imani Ersalina Anak gadis yang disayangi ramai dan punya keluarga yang benar be


  • Nisa

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaNisa beli novel ni sbb nak sgt tahu tahap ke'best'an novel ni bila ada yang crita smpai si suami snggup mnyuruh isterinya mncari novel nitp hampa krn khabisan stok dan syarikat Alaf 21 sudah restock lg novel ni Baca petikan Al uran pada tinta penulis Nisa dah bleh agak crita di penghujung novel Apa yang penulis nak sampaikan dalam karyanya menerima segala ketentuan dari Allah krn Allah lebih tahu apa yg trbaik utk hambaNya dan jgn mencemuh org lain takut dikemudian hari trpalit pada kluarga sndiri Kisah SHN tntg Ersalina trsalah langkah dan tidak mnyedari dirinya hamil Hanya ibu Haliza dan Doktor kluarganya Dr Suria yg tahuitu pun stelah Ersalina pengsan Apabila Datin Adibah mlamar Ersalina utk mnjadi galang ganti kpd bakal mnantunya Sofea yg mghilangkan diri sminggu sbelum hari penikahan Bagai org mngntuk disorongkan bantal Haliza mnerima dan mmaksa Ersalina mnerima lamaran itu Ersalina dan Zain menerimanya krn perasaan sayang kpd ibu msing2 Mereka memulakan hubungan sua


  • Wafa

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaJika ditanya rakyat Malaysia bahan bacaan apakah yang mereka akan tertarik untuk dilawati di rak rak buku tanpa disedari pasti novel romantik menjadi pilihan Zain Hakimi buntu apabila Sofea wanita pilihan hatinya menghilangkan diri apabila tarikh perkahwinan hanya tinggal seminggu menyebabkan dia menyerahkan segala galanya kepada Datin Adibah untuk mencari penggantiUmpama orang mengantuk disorongkan bantal Haliza menerima pelawaan Datin Adibah untuk cuba menutup cerita hitam yang dicipta oleh Ersalina dari pengetahuan orang lain termasuk suaminya sendiriDisebabkan slot Maghrib TV3 menyiarkan drama yang diambil berdasarkan novel ini saya tertarik untuk membaca plot sebenar yang dikarang oleh Fatin Nabila berbanding apa yang disiarkan oleh kaca televisiSemasa membelek setiap helaian novel ini saya seolah olah berharap Iram akan kembali dan menyatakan kekesa


  • Don ツ

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaSaya tak tahu pun buku ni ada kalau tak pekena drama TV3 Seriously novel is better plot than the drama and simple to understand Lebih straight to the pointKisah TV3 tu ada boyfriend lamaCik Bedah dan kegemaran KPOP Ersalina tapi yang dlm novel tiada dinyatakan pun Dari segi tu saya agak pelik dan kecewalah jugak Kalau novel ada selitkan kisah tu mungkin ada cerita menarik yang boleh


  • Cik

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaSetia Hujung Nyawa by Fatin NabilaOh my Semenjak di adaptasi ke DramaAll Malaysians rase kemaruk sangat kanSo far my review for this Novel isHahahaha poyo je kanSo Far untuk novel ni is too short and too sweet for meSesuai la pada readers yg suka genre yg santai romantikpenceritaan bahasa yang santai ringkasAlhamdulillah Minda saya menerima semua jenis bukuAda terselit pengajaran di situYang mana boleh membuat kite semua sedar diri terutama pada anak gadisbujang remaja niBermain emosi jugak bila baca SHN niTatau la emosi aku macam mana kalau btol2 di tempat Lina ni kan So One Thumbs Up All The Best to Writer Fatin NabilaFor Drama bagi Sofea hampir sama jugak dgn novelCuma di drama lebih details sikit cerita nyaAnd the actoractress So sweetTahniah Nelydia A


  • Kak Zie

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaDah lama beli Beli masa pesta buku di PWTC sewaktu drama tengah panas lagi Tapi baru baca sebab sebelum ni dah tertengok episod ulangan drama tu walaupun sekadar tengok beberapa episod sahajaAsal nak baca je teringat pada drama dan pelakonnya Itu yang susah nak buka plastik novelnya


  • Amer Mukhlis

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaMengisahkan perkahwinan Zain dengan Sofea yang tergendala kerana wanita idaman hati telah melarikan diri di saat semua perancangan perkahwinan telah disiapkan Kehilangan Sofea benar benar membuatkan Zian hilang arah Manakala kaburnya Sofea membuatkan Datin Adibah sangat tidak keruan Semua nya telah disiapkan dan majlis perkahwinan anaknya akan berlangsung tidak lama lagi Namun kehilangan Sofea benar benar menyentak maruah Datin Adib


  • A-t

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaInilah takdir yang telah menemukan jodoh antara Ersalina Imani dan Zain Hakimi Ersalina sangat cantik matang berbudi bahasa kira cukup pakej walaupun baru umur 18 tahun Zain pulak mesti lar hensem caring Sofea iaitu tunangan Zain telah melarikan diri ke luar Negara saat2 majlis perkahwinan mereka Datin Adibah iaitu mummy Zain sedaya upaya mencari pengganti kepada menantu tidak jadinya Zain hanya menurut untuk menjaga maruah keluarga Cari punyer caritup2 dia terjumpe dengan Ersalina di rumah Haliza Kira cinta pandang pertama untuk dibuat menantu Haliza iaitu mama Ersalina dan Datin Adibah merupakan rakan berpersatuan Dia terus tertarik untuk jodohkan Ersalina dengan ZainHaliza pula merasakan bagai disorongkan bantal Satu rahsia besar cuba disembunyikan oleh Haliza yang melibatkan maruah keluarga Ersalina telah pengsan di rumah dan disahkan hamil Hancur hati seorang ibu apabila maruah diri seorang anak yang dikasihinya tergadai hanya kerana


  • Linamarlyn

    review À Setia Hujung Nyawa ✓ eBook PDF or Kindle ePUB Setia Hujung NyawaSuch a nice ending didalam kemelut rumah tangga between Zain Lina Kisah nya ani well kebanyakkan pulang in terms of jadi pengantin terjun but what made me read this book laju sal ada twist in the story line Ok Zain sepatutnya kawin with this lady whom ran away few days before nikah Zain ani mummy's boy so mummy nya ani carikan penganti to avoid malu sal wedding cancel Mummy nya ani Tejumpa with puan haliza yg ada anak perempuan Lina lepasan SPM Dalam diam lina ani banarnya pregnant from a one time thing with her bestfrens brother whom gone by the wind when the bestfren family migrate to yamen So basically datin wants to save malu from people and propose l