review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB

download ✓ eBook or Kindle ePUB º Azura Rasiddin

Teman Lelaki Upahan/sub> menunjukkan wajah masam wajah berlagak wajah ego wajah angkuh dekat EL Ops tambahan syarat lagi Kyra Lydia dilarang sama sekali menghina ELHanya kerana satu insiden kecil yang berlaku di Restoran The Spices milik EL telah menyebabkan EL terlibat dalam rancangan gila Kyra Lydia Pada mata Kyra Lydia EL seorang lelaki yang sederhana Bagi EL pula Kyra Lydia seorang gadis yang angkuh berlagak berhati batu dan penuh dengan dendamTanpa pengetahuan keluarga EL hubungan ‘cinta’ EL dan Kyra Lydia terjalin dengan jayanya hingga mereka bersetuju untuk disatukan Dalam tidak sedar cinta mula mekar dalam hati masing masing Ternyata EL berjaya mengubah perangai buruk Kyra LydiaPada saat EL bersedia untuk menzahirkan rasa c.

summary Teman Lelaki Upahan

review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB ì ❮BOOKS❯ ✷ Teman Lelaki Upahan ✭ Author Azura Rasiddin – Berkingmad.co.uk “I nak you jadi teman lelaki upahan I Just tell me what you want I can give you everything Kereta rumah atau apa apa saja Just name it” KYRA LYDIA“I setuju jadi teman lBOOKS Teman Lelaki Upahan Author Azura Rasiddin Berkingmad.co.uk “I nak you jadi teman lelaki upahan I Just tell me what you want I can give you everything Kereta rumah atau apa apa saja Just name it” KYRA LYDIA“I setuju jadi teman lelaki upahan you Tapi I ad “I nak you jadi Teman Lelaki Upahan I Just tell me what you want I can give you everything Kereta rumah atau apa apa saja Just name it” KYRA LYDIA“I setuju jadi Teman Lelaki Upahan you Tapi I ada syarat” EL“Syarat Syarat apa”Syarat yang pertama Kyra Lydia kena hormatkan EL Kedua Kyra Lydia kena dengar cakap EL tak boleh lawan cakap EL Ketiga Kyra Lydia dilarang sama sekali Teman Lelaki ePUB

Azura Rasiddin º 3 characters

Intanya ujian datang merenggut hati EL sehingga menyebabkan dia menjadi seorang lelaki pendendam Dia umpama mangsa yang terjerat dalam permainan yang diciptanya bersama Kyra Lydia“I menyesal sebab kenal you You bagaikan racun yang menghancurkan diri I Patutnya I tak payah tolong you Tak payah bersusah susah nak pulihkan hubungan you dengan daddy you What a perfect family Tapi I waktu you bergembira dengan keluarga you keluarga I hancur Sekarang you dah tahu kenapa I benci you I hate you Kyra Lydia I loathe you so much” Mulut kata benci tapi hati kata sayang Rasa cinta EL yang mekar buat Kyra Lydia dahulunya berganti menjadi dendam Masihkah ada ruang untuk Kyra Lydia melenyapkan rasa dendam EL yang membara terhadap diriny.

10 Comments on "review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB"

  • Mai

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki UpahanAdaptasi vs NovelNovel vs AdaptasiTak berksempatan menonton episode akhir tadi tak apa esok boleh cariPada siapa2 yang tak rajin nak baca b


  • Dyh Usen

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki UpahanRahsia Ippo HafizWaktu kau ucap duluKata kata racunmuMembuat diri iniTerus matiMengapa pula kiniKau hadir dalam hidupkuTidakkah engkau lupaKau pernah bunuhkuTidakkah pernah terlintas di fikiranmuWaktu kau senang benar untuk melepaskanSakit ini hanya aku yang rasa sayuKacau bilau meracau sakit hati iniKekasihkuKusimpan satu rahsiaTakkan pernah aku bukaHingga tiba saat iniKekasihkuKini kulebih bahagiaTanpa dirimu disisiMenyakiti meracuni hati iniSetapakku melangkah jauhSetapakku meninggalkanSetapakku mensyukuri kebahagiaanYang kukecap hari iniEL versi novel nakal EL versi drama nakal plus sengal comel LEL


  • rara

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki Upahanmula mula macam boring nye bila dah tengah sikit baru bestmulanya kyra lydia bercinta dengan haidar entah macam mana haidar boleh jatuh cinta pulak dengan pilihan mak ayah dia lydia jumpa EL ni masa EL tengah nak hantar makanan dekat abang long El dan zarraso kyra lydia pun upah la ezwan lutfiEL jadi fake boyfriend dia diorang ada buat perjanjian sebab masing masing ada kepentingan sesama diorangEl nak beli banglo lydia yg dekat cherating lydia pulak sebab nakkan syarikat CASA tu jadi hak milik dia kyra lydia dengan daddy dia Datuk Ezham ni tak berapa ngam sebab lydia ingat daddy dia yang halau mummy monster dia dari rumah masa dia kecik nak dekat habis bukan main sedih bila ayah abang long EL meninggal za


  • AK

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki UpahanSuka storyline Suka pace penceritaan Gigih cari drama TLU pula sebab nak tengok Lydia dan EL Keserasian mereka tersangatlah hidup And personally AK tak rasa jalan cerita TLU terlalu cliche Ini novel kedua author yg AK baca slps PUA AK suka bila author terapkan isu 'new leaf' family love and forgiveness Sama seperti PUA AK perasan yg author sangat sukakan uotes ni She is your first love And I intend to be the last no matter how long it takesMemandangkan ini ialah antara novel terawal author AK pun taknak komen lebih lebih Cuma AK harap author boleh kurangkan penggunaan English Best mana pun jalan ceritanya tapi disebabkan penggunaan Engl


  • Salwa

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki Upahan4Saya pernah tgk drama adaptasi novel nie Cuma bukan 100% mengikuti But I kinda know the story line So no elements of surprise I guess Tapi saya suka I am no fussy reader I'm very easy to please😂


  • azian2575

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki UpahanKyra Lydia EL aka Ezwan LutfiDia menerima 'tugasan' itu kerana saranan mamanya 'Cantikkan' budi bahasa akhlak gadis itu yang hodoh Aturan Allah cukup indah Ada sebab mengapa kita mengenali seseorang dalam hidup kita Sama ada kita perlu mengubah dia atau dia yang bakal mengubah hidup kita Allah tak akan membuat aturan tanpa sebabKyra Lydia diaturkan untuk bertemu EL untuk lelaki itu mengubah hidupnya Alhamdulillah gaya hidupnya banyak berubah di


  • Norhani Zaini

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki UpahanDah lama tak membaca gila2yg mampu membuatkan mata tak boleh lena selagi tak habis huhu mata masuk habuk


  • Rinn Ramli

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki Upahangigih beli novel ni masa pbakl pwtc 2015 geng dengan nicky ;pI enjoyed the tv adaptation so much So beli lah novel nya sebab ada a few things dalam drama tu yang I need clarification Setelah membaca aku rasa aku suka novel ni sebab drama tv nya Sebab bila aku baca Kyra Lydia banyak direfer sebagai Lydia aku rasa sedikit kekok sebab dlm drama tv most of the time dia dipanggil Kyr


  • Faradina Azlin Azahar

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki Upahanyeay semalam khatam TLU pukul 330 pagi mmg x leh letak langsung buku tue super ohsem kot mmg worth it worth menanti dan menunggu dan membeli hehehei lioke giler bab i lurve damn mucho yer bukan loathe gitu hahaha mmg EL ohsem tp Kyra Lydia super ohsem suke cara penceritaan suka watak Lydia dan definitely Love EL okey heheheBenci Haidar masih sama ngan Najwa jahat kot perbuatan anda biar pun KL memaafkan cik Dina nie sowie


  • Sweet♡ساكورا

    review Teman Lelaki Upahan Ñ eBook or Kindle ePUB Teman Lelaki UpahanDah 2 kali tonton drama ni tapi tetap tak puas Macam ada tarikan cerita ini sampai saya sanggup beli novel ye sebab nk tahu lebih mendalam jln ceritanya Lagi² saya mmg rindu watak EL Kayra Kayra yg ego sombong hodoh perasan hebat Tp semuanya bersebab EL lelaki yg mempunyai kemewahan dlm kehidupan tp mempunyai nilai² yg baik tak sombong rendah diri mudah di dampingi segalanya semua ada pada diaFirst time membaca penulisan beliau tidak membosankan Malah terasa di awangan² menghayati perjalanan cerita watak² yg di garapBukan novel cinta semata² tp mempunyai mesej nilai² negative positive yg di sampaikan kepada pembaca